Muziek in het stadhuis, kerk
of bij het aansnijden van de bruidstaart.. 
Deutsch - information Joe Bourne
Joe Bourne   Wie kan zich iets mooiers voorstellen dan tijdens de
trouwplechtigheid romantisch te worden toegezongen ?
 zanger entertainer
De bekende Amerikaanse zanger / entertainer, Joe Bourne
verzorgt dit al geruime tijd met bijzonder veel succes.
 

Trouwen in het stadhuis is vaak een nogal ernstige serieuze en officiële gebeurtenis. Na de toespraak en het JA woord, valt er veelal een benauwende stilte tijdens het wisselen van de trouwringen en het tekenen van de akte.

Joe Bourne, muziek in stadhuis, kerk of bij uw feestDit is een mooi moment om Joe Bourne een lied ten gehore te laten brengen. In de trouwzaal kunnen twee songs, a capella, worden vertolkt. Met zijn warme stem kan, op verzoek van het bruidspaar, het lievelings-nummer worden gezongen. Bijvoorbeeld een lied als " This Is The Moment", "Nothing's Gonna Change My Love For You " Of "When I Fall In Love". Overleg eerst wel even met de ambtenaar zodat alles goed geregeld kan worden. 

Niet alleen bij een huwelijk in het stadhuis kan Joe Bourne een extra dimensie aan de trouwdag geven. Juist bij een plechtigheid in de kerk komt de zang kwaliteit van Joe tot zijn recht met Spirituals en Gospels of bij het aansnijden van de bruidstaart.
 
<-Gospel Koor 

 Volgende PaginaVolgende pagina
 
Een compleet overzicht van de prijzen? Stuur een geheel lege Email naar onze auto-responder en u ontvangt binnen een paar seconde de prijslijst per email. 
© Bruidsnet